Verzenden en retourneren

Sinds juli 2021 zijn de regels rondom de alcoholwetgeving aangescherpt, hierdoor is de bezorger verplicht om (bij twijfel) een 18+ leeftijdscheck aan de deur uit te voeren. Dit betekent dat je voor ontvangst je moet kunnen legitimeren tot 25 jaar.

Was je niet thuis op het moment dat de pakketdienst is langs geweest om je Beerbox te bezorgen? Dan proberen zij je Beerbox op een later moment opnieuw te bezorgen of zullen zij deze afleveren bij een pickup point bij jou in de buurt. Check daarom altijd je track & trace om te laatste updates te vinden over de levering van je Beerbox. Omdat wij met verschillende pakketdiensten werken verschillen de afspraken met de leveranciers.

Wanneer je bestelling niet in goede orde is ontvangen (beschadigd of defect), kan je het artikel in originele staat en verpakking retourneren of ruilen. Het is niet mogelijk om een bier te retourneren wanneer deze niet naar wens is qua smaak. De retourkosten bij beschadiging of defecten zijn voor rekening van The Beerbox.

Graag willen we je verzoeken een mail te sturen naar info@thebeerbox.nl met je naam en klantnummer. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.

Wanneer je een abonnement afsluit plaats je een Pre-order. Dit betekent dat je een altijd een maand voorruit betaald. Dit is nodig om de kwaliteit van de bieren te waarborgen, zodat jij optimaal kunt genieten wanneer je onze Beerbox ontvangt. Voor de losse bieren en Beerboxen geldt dat binnen 3 werkdagen jouw bestelling wordt verstuurd naar het opgegeven adres.

Wij proberen jouw bestelling z.s.m. te versturen. Voor de losse bieren en Beerboxen geldt dat binnen 3 werkdagen jouw bestelling wordt verstuurd naar het opgegeven adres. Voor de abonnementen zijn specifieke leverdata vastgesteld.

Boven de €75,- verzenden wij gratis. Onder de €75,- worden naderhand extra kosten gerekend op de afrekenpagina. Voor de postcodegebieden: 1156, 1791-1797, 8881-8884, 8891-8897, 8899, 9161-9164 en 9166 wordt een toeslag over de verzending gerekend. Deze extra kosten zijn ook voor rekening van de klant.