6 stuks Papa

Papa's aan de fles

Hét speciaalbier voor alle papa's! (En ook niet papa's natuurlijk)

Alle papa's verzamelen! Vaderschap, tja... wat valt er over te zeggen? Zo stonden Kevin en Dirk op het ene moment nog lekker 's nachts met vrienden te proosten in de kroeg en op het andere moment stonden ze hun eigen kindje midden in de nacht de fles te geven.

Hoe het begon

De samenwerking tussen Kevin en Dirk gaat terug naar het jaar 2011. Hier werkten zij samen in de horeca. Kevin als gastheer en Dirk als souschef. Na lange werkdagen eindigden ze meestal samen in de kroeg tot in de vroege uren. Hier is dan ook hun voorliefde voor bier begonnen en hebben ze zich uiteindelijk in de bierbranche gewaagd.

In 2021 werden Kevin en Dirk allebei vader van een dochter (Luna & Mara). Na weken en maanden zonder vrijheid en weg naar het zorgeloze verleden, zochten ze een uitweg. Die uitweg werd uiteindelijk een Instagram-kanaal genaamd: Papa's aan de fles, waar ze in 2022 mee startte. Hierdoor hadden Kevin en Dirk wekelijks een excuus om uit de hectiek van het ouderschap te ontsnappen, waaruit al snel de woensdagavond borrel ontstond. Een avond die meestal bestond uit het proeven van vele speciaalbieren onder het genot van een mooie pot voetbal of een controller in de handen.

Jongensdroom

Naast het opgezette Instagram account om de hectiek van het vaderschap te kunnen ontvluchtten hadden de mannen nog altijd een jongensdroom. Een droom om ooit hun eigen bier te brouwen en dit op de markt te brengen. Na ongeveer een half jaar besloten ze daar werk van te maken. Onder het motto: "we zien wel waar het schip strandt, en anders drinken we de hele batch zelf wel op," produceerden Kevin en Dirk hun eerste biertje genaamd: Papa's blondje, om alle vaders van Nederland & België te eren!

Kevin en Dirk – Eigenaren Papa’s aan de fles – The Beerbox brouwerijen

Papa's Blondje

Papa's blondje is hét speciaalbier dat alle vaders laat weten dat je ook door alle stinkluiers en huilbuien heen vooral moet blijven genieten. Papa's blondje verzacht de aankomende 'sprongetjes' van je kindje en slapeloze nachten, huilbuien en de shitload aan volle luiers! Toen de eerste samples gebrouwen waren begon het al vrij snel goed te lopen en werd Papa's blondje erg leuk ontvangen door particulieren en bedrijven!

Nu werken Kevin en Dirk dagelijks met trots aan het promoten én verkopen van hun biertje Papa's blondje. Papa's blondje is een heerlijk blond bier met een alcoholpercentage van 6,5%. Het heeft een inhoud van 33cl en kenmerkt zich met een aantrekkelijk zoetig karakter door het gebruik van sinaasappelschillen en honing.

Papa's blondje is simpel gezegd hét perfecte moment om even te ontsnappen van alle hectiek, huilbuien en poepluiers van het vaderschap, en als je (nog) geen papa bent natúúrlijk uit de dagelijkse sleur.

Proost!

Papa's blondje

Hopbel in een donker gele kleur als aanwijzing van het smaakprofiel elegant light
Papa Papa’s aan de Fles – Papa’s Blondje

€ 3.19

Bekijken
Hopbel in amber/oranje kleur als aanwijzing van het smaakprofiel Smooth & amber
Papa Papa’s aan de Fles – Papa’s Special

€ 3.79 € 3.49

Bekijken
Hopbel in een donker gele kleur als aanwijzing van het smaakprofiel Blond & Hoppy
Nachtbraker is een heerlijke, troostende metgezel voor ouders die de nachtelijke verschoningen en voedingen doorgaan. Dit bier is speciaal gemaakt om even te ontspannen en te genieten na een lange dag of nacht met je kleintje. Papa’s aan de Fles – Nachtbraker

€ 3.89

Bekijken