Othmar bierbrouwerij

Bier brouwen op basis van van het Duitse 'Reinheitsgebot'

Brouwerij Othmar, gevestigd in Gasterij Oatmössche, brouwt haar bieren op ambachtelijke wijze in koperen ketels. Het Duitse ‘Reinheitsgebot’ wordt hierbij als basis gebruikt. Dit betekent dat er slechts vier natuurlijke ingrediënten worden gebruikt: water, hop, mout en gist. Door deze pure aanpak ontstaat een bier met een volle smaak zonder enige toevoegingen. De moderne brouwerij is gericht op duurzaamheid en werkt zoveel mogelijk met lokale producten. Het vaste assortiment bestaat uit negen bieren en daarnaast heeft Othmar vijf seizoensbieren. Van fris en fruitig tot donker en zwaar, voor ieder wat wils!

Othmar Herberg

Naast het brouwen van speciaalbier heeft Othmar nog meer te bieden. Op het historische en karakteristieke Commanderieplein in Ootmarsum bevindt zich namelijk de Othmar Herberg. Hier kun je uniek overnachten en volledig ondergedompeld worden in de bierbeleving. De herberg beschikt over twaalf prachtig ingerichte kamers en ligt tussen het brouwhuis, de hopvelden en de verschillende heerlijke bieren van Othmar. De volgende ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt met streekproducten en de omgeving verkennen.

Bierspa: Dé ultieme bierbeleving

Maar het hoogtepunt van de bierbeleving is de Othmar Bierspa, de allereerste bierspa van Nederland. Hier kom je volledig tot rust en kun je ontspannen in een heerlijk bierbad met water, hop, mout en gist. Daarnaast kun je onbeperkt je eigen Othmar bier tappen en gebruik maken van alle andere wellness-faciliteiten die de bierspa te bieden heeft. Een unieke ervaring die je echt eens beleefd moet hebben!

Brouwerij Othmar is meer dan alleen een brouwerij. Het is een plek waar je de passie voor het leven kunt proeven en beleven. Of je nu van bier houdt of niet, de Othmar Herberg en de Bierspa zijn een ervaring op zich!