Graansilo bar

Graansilo

Groningen, een plek van noeste arbeid en pure producten zonder fratsen en dé spot waar je de Graansilo kunt vinden, en Graansilo bieren wel te verstaan. Groningen zit in het bloed van Graansilo en daar zijn ze ontzettend trots op. De Graansilo werd zo'n 130 jaar geleden voor het eerst in gebruik genomen om gerst, tarwe en haver op te slaan en nadat het zijn plicht voor lange tijd had vervuld, werd er vanaf 2018 voor het eerste bier gebrouwen!

De Graansilo, en de naam zegt het al, is een biermerk dat geboren is in de Groningse graansilo. Van tijd tot tijd komen honderden vrienden en bierliefhebbers samen op speciaal georganiseerde proeverij–avonden om hun voorkeuren voor de lekkerste bieren aan te geven. Op die manier worden de unieke en doordrinkbare bieren van de Graansilo uit Groningen gecreëerd. De gedachte achter deze aanpak? Speciaalbier met passie voor de ultieme smaakbeleving, samengesteld door jullie en om samen van te genieten op een prachtige locatie aan het water in de stad.  

Naast de liefde voor speciaalbier heeft de Graansilo ook enorme passie voor goed eten. Laat je daarom verassen in het restaurant dat in 2021 compleet gerenoveerd is. Op deze manier komt de unieke beleving van de Graansilo bieren en bijpassende gerechten écht tot leven en heb je een prachtig uitzicht over het Winschoterdiep. Een absolute aanrader voor een avondje uit!

Graansilo-thebeerbox1
IMG_3961
IMG_3953