Vrolijcke Joncker bieren – the beerbox

Vrolijcke Joncker

Familiebrouwerij de Vrolijcke Joncker uit Zevenhuizen

Brouwerij Vrolijcke Joncker is een echte familiebrouwerij. De brouwerij ontstond van uit een hobby van Jacob maar sinds 2016 zijn Jacob en Gea een echt brouwersechtpaar. Ook de 3 kinderen en hun aanhang werken mee in de familiebrouwerij. Brouwen, bottelen, bezorgen; ze houden het zoveel mogelijk in eigen hand.

De Vrolijcke Joncker groeit gestaag door

Vanaf het begin groeit de familiebrouwerij ieder jaar en weten steeds meer bierliefhebbers in het hele land het assortiment van Vrolijcke Joncker te vinden. De groei zet zo consequent door dat extra productiecapaciteit moet worden ingehuurd en stappen worden genomen een grotere brouwerij neer te zetten.

De Vrolijcke Joncker is veel meer dan alleen een familiebrouwerij

Brouwerij Vrolijcke Joncker levert een zeer breed assortiment speciaalbieren en maakt regelmatig specials voor bedrijven of organisaties. Naast het brouwen, organiseren Jacob en Gea met veel plezier proeverijen waarin bier met de perfect passende spijs wordt gecombineerd. De Vrolijcke Joncker zet de stijgende lijn door en is blij met het groeiende aantal verkooppunten, waar bierliefhebbers hun bieren aanschaffen en waar The Beerbox nu trotse partner van is. Daarnaast staan Jacob en Gea ook heel graag zelf op verschillende (bier)festivals vanwege het directe contact met de bierliefhebbers. Contact dat inzicht geeft wat de klant lekker vindt, wat trends zijn én natuurlijk wat men vindt van de bieren!

speciaalbieren van de vrolijcke joncker

Hopbel in bruine kleur als aanwijzing van het smaakprofiel Strong & Dark
Zware Joncker Vrolijcke Joncker Zware Joncker

€ 2.89

Bekijken