De Kemphaan Almere

Midden op het groene stadslandgoed De Kemphaan in Almere vind je Stadsbrouwerij de Kemphaan. De vrijwilligers van de brouwerij maken op ambachtelijke wijze verschillende soorten bier, waarbij er zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van lokale, biologische ingrediënten. Elk bier heeft zijn eigen unieke smaak en een heel eigen karakter. De bieren van Stadsbrouwerij De Kemphaan zijn regionaal verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten en natuurlijk ook op de brouwerij zelf.

Vrijwilligerswerk op De Kemphaan

Een aantal keren per maand wordt er door het team van De Kemphaan dat bestaat uit vrijwilligers, in de Stadsbrouwerij in Almere gebrouwen. Dat gebeurt meestal in het weekend omdat veel van de vrijwilligers naast het hobbymatig brouwen ook nog een reguliere baan hebben. Ben je een keer op het stadslandgoed in Almere en lijkt het je leuk om een keer te komen kijken tijdens het brouwen? Loop dan gerust eens binnen en neem een kijkje in de brouwerij van De Kemphaan!

Boven de brouwketels van brouwerij De Kemphaan bevindt zich het proeflokaal. Waar je rustig de tijd kunt nemen om de Kemphaan Tripel of de Oeps! Eens op je eigen gemak kunt ontdekken.

De Kemphaan biedt meer dan alleen een bierbrouwerij

Op Stadslandgoed vind je naast brouwerij De Kemphaan ook een breed scala aan allerlei andere activiteiten die je kunt doen. Zo geniet je bijvoorbeeld van een heerlijke maaltijd in het restaurant Buitengewoon Lekker, waar natuurlijke producten de basis vormen van smaakvolle gerechten. Ontdek je de charme van het boerenleven in Stadsboerderij Almere, ervaart jong en oud een adrenalinekick in de boomtoppen van het klimbos Fun Forest, biedt Stand & Natuur Almere educatieve en vermakelijke programma's aan om je kennis over de lokale natuur te vergroten, of ontdek je de kleurrijke vogels van Oceanie tot de stekelige stekelvarkens in Afrika in Dierenpark Almere Jungle. Als je liever even helemaal wilt ontspannen is Natuurcamping De Kemphaan de perfecte plek om te genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Al met al is Stadslandgoed De Kemphaan in Almere een prachtige plek voor een dagje uit terwijl je kunt genieten van de de ambachtelijke bierendie de stad te bieden heeft!

Speciaalbieren van De Kemphaan

Hopbel in een donker gele kleur als aanwijzing van het smaakprofiel elegant light
De Kemphaan - Blond De Kemphaan – Blond

€ 2.49

Bekijken
Hopbel in een licht gele kleur als aanwijzing van het smaakprofiel Easy & fresh
De Kemphaan - Madeleine witbier De Kemphaan – Madeleine

€ 2.29

Bekijken
Hopbel in een donker gele kleur als aanwijzing van het smaakprofiel Blond & Hoppy
De Kemphaan - Tripel De Kemphaan – Tripel

€ 2.79

Bekijken
Hopbel in amber/oranje kleur als aanwijzing van het smaakprofiel Smooth & amber
De Kemphaan - Oostvaarders Pale Ale De Kemphaan – Oostvaarders

€ 2.79 € 2.29

Bekijken
Hopbel in amber/oranje kleur als aanwijzing van het smaakprofiel Smooth & amber
De Kemphaan - Weerwater lentebok De Kemphaan – Weerwater

€ 2.79 € 2.29

Bekijken
Hopbel in bruine kleur als aanwijzing van het smaakprofiel Strong & Dark
De Kemphaan - Oeps! Barley Wine De Kemphaan – Oeps!

€ 2.79

Bekijken
Hopbel in bruine kleur als aanwijzing van het smaakprofiel Strong & Dark
De Kemphaan - Herfstbok De Kemphaan – Herfstbok

€ 2.79

Bekijken
Hopbel in amber/oranje kleur als aanwijzing van het smaakprofiel Smooth & amber
De Kemphaan - Winter winterbier De Kemphaan – Winter

€ 2.79 € 2.59

Bekijken