Bruut Bier

Bruut Bier is een huurbrouwerij uit Amsterdam met een duidelijke missie want Bruut bier gelooft in een betere wereld. Een wereld waarin er meer naar elkaar om wordt gekeken en beter voor elkaar wordt gezorgd. Bruut brouwt bier dat staat voor de schoonheid van ongepolijst speciaalbier. Bier zonder poespas, ongefilterd en niet gepasteuriseerd. Toegankelijk speciaalbier met doorlopend vernieuwende smaken van ieder moment die verrijkt wordt met de waardevolle traditie van het eeuwenoude ambacht bierbrouwen. Niet door het nieuwe op het oude te stapelen, maar vooral door aan het werk te gaan met het nieuwe en daarin tegelijkertijd de verbindingen te behouden met het goede dat er al is. Dat maakt de bieren van Bruut beheerst, funky en toegankelijk tegelijk!

Focus op kwaliteit

Bruut Bier streeft ernaar om vanuit de brouwtank zo snel mogelijk te leveren aan horeca, retail en consumenten, met als doel de ultieme verservaring te bieden en zo ook bij The Beerbox. We werken nauw met elkaar samen om ervoor te zorgen dat de bieren zo vers mogelijk worden afgeleverd. We begrijpen namelijk dat de versheid van bier een groot verschil maakt in de smaakbeleving, vooral bij IPA's en andere biersoorten waarbij veroudering afbreuk kan doen aan de kwaliteit. Daarom zetten we ons in om Bruut Bier zo vers mogelijk bij jou af te kunnen leveren voor de optimale beleving.

Sociaal doel

Als onderdeel voor de inzet van een betere toekomst, steunt Bruut 7 Billion Presidents, een gemeenschap van positief ingestelde denkers. Op deze manier zet Bruut Bier zich in voor subculturen, vrijplaatsen en het bevorderen van gemeenschapszin en leefbaarheid. Bruut Bier draagt op deze manier steentje bij aan de transitie naar een duurzamere samenleving onder het motto: ''samen een prachtige toekomst brouwen voor iedereen.''

Maak sociale impact met Bruut Bier!

Bestel de bieren van Bruut Bier en ondersteun op een verfrissend lekkere manier verschillende sociale doelen en maak impact!