Blond Bier inschenken Brouwerij Eleven - The Beerbox

Brouwerij Eleven

Wat is brouwerij Eleven?

Passie, ambitie en overtuiging; jij kunt deze basis ingrediënten ervaren in het avontuur van Brouwerij Eleven. Deze brouwerij is een initiatief van twee gepassioneerde fijnproevers, Loes en Kevin, die hun krachten hebben gebundeld en dromen hebben verwezenlijkt. Het getal 11 duidt hier op twee losse enen: twee eenheden die samen zoveel meer zijn dan alleen. Samen ga jij met hen een uitdaging aan en beleef je avonturen terwijl nieuwe verhalen zich ontwikkelen. Elk verhaal is anders, elk biertje is anders. Tevens duiden de twee enen op twee ingrediënten van bier; mout en hop. Daarmee creëren zij eindeloze variaties die samen mooie bieren vormen.

De missie en visie van Brouwerij Eleven

Bij Brouwerij Eleven wordt niet alleen gewerkt aan het perfecte biertje, maar denken zij ook vooruit. Wat wordt het volgende hoofdstuk? Hoe ziet de toekomst van Eleven eruit? Sinds 2018 hebben zij hun eigen brouwerij, en binnen enkele jaren willen zij naast de brouwerij ook een plek creëren waar jij uitgebreid bourgondisch kunt genieten. Brouwerij Eleven staat voor passie en perfectie, zijn ze gepassioneerd over het maken van de mooiste bieren en het optimaliseren daarvan. Verwacht stevig gehopte bieren zoals de IPA en NEIPA, of een uniek brouwsel van een pikzwarte stout, met een krachtige bittere afdronk. Brouwerij Eleven blijft experimenteren en ontwikkelen om te versterken en steeds mooiere bieren te maken.

Naast gepassioneerd, zijn zij ook perfectionistisch. Zij streven naar de beste kwaliteit van binnen en van buiten. Hun missie is een community opbouwen die samen kan genieten van lekkere bieren, en jij kunt nu de bieren van Brouwerij Eleven ontdekken dankzij de nieuwe samenwerking met The Beerbox. The Beerbox biedt vanaf nu ook de bieren van Eleven aan en zo kun jij ook gewoon thuis genieten van deze bijzondere brouwsels. Ben je eens in de buurt? Ga dan langs Brouwerij Eleven! Want Brouwerij Eleven is een plek waar de deuren van de brouwerij altijd open staan voor iedereen, en waar zowel een goede sfeer, als liefde voor het ambacht bierbrouwen geproefd kan worden.