Breugem Bier

Breugem is niet zomaar een brouwerij, het is een sociale onderneming met een belangrijke missie. Ze streven naar een arbeidsmarkt waar iedereen, voor wie het op dit moment niet vanzelfsprekend is om elders werk te vinden, toegang heeft tot een baan. Breugem bier zet zich in voor een arbeidsmarkt zonder drempels en creëert werkplekken voor mensen die elders moeilijk aan een baan kunnen komen.

De drie kernwaarden van Breugem bier

Bij Breugem staan drie kernwaarden centraal binnen hun sociale onderneming:

  1. Toegankelijk: Breugem wil dat iedereen zich thuis voelt in hun proeflokaal aan de Hemweg 2 in Amsterdam. Ze zijn voor iedereen toegankelijk en verwelkomen graag gasten met open armen.
  2. Inclusief: Ongeacht achtergrond, afkomst, kleur, ras of geloof, staat Breugem open voor iedereen. Ze streven naar een veilige en inspirerende werkplek waar de talenten van iedereen centraal staan.
  3. Kwaliteit: Breugem hecht veel waarde aan kwaliteit, zowel in hun bieren als in de begeleiding van hun werknemers. Ze geloven dat kwaliteit van het product en de mens hand in hand gaan. Met geduld en oprechte aandacht voor zowel het brouwproces als de medewerkers, willen ze uitblinken en een inspiratiebron zijn voor andere ondernemingen.

Breugem is verbinding maken

Bij Breugem draait het niet alleen om het brouwen van geweldige bieren, maar ook om het maken van verbindingen. Ze moedigen een positieve en open houding aan waarmee het leven een stuk leuker wordt! Gooi jezelf open. Deel gewoon eens een High Five uit op straat. Verras eens iemand met een Boks of deel wat vaker een Zoentje uit (desnoods twee) en wees open en toegankelijk.

Breugem Meeting Point

Breugem heeft een prachtig Meeting Point waar je kunt lunchen en dineren of kunt genieten van hun heerlijke zelf gebrouwen Amsterdamse bieren. Daarnaast bieden ze rondleidingen door de brouwerij voor degenen die meer willen weten over het brouwproces. Het Meeting Point is ook de ideale locatie voor bedrijfsfeesten, privéfeesten, verjaardagen en vergaderingen. Met een ruim proeflokaal en een bijzaal voor vergaderingen, biedt Breugem de juiste setting voor elke gelegenheid. Ze zorgen voor alles, van drankjes tot cateringarrangementen, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Bij Breugem Bier draait het niet alleen om het genieten van heerlijke ambachtelijke bieren, maar ook om het creëren van kansen en het verbinden van mensen. Wij kijken uit naar een geweldige tijd samen met Breugem!

de speciaalbieren van breugem bier

Hopbel in een donker gele kleur als aanwijzing van het smaakprofiel Blond & Hoppy
Breugem bier - High Five Tripel Breugem – High Five

€ 2.69

Bekijken