Een luchtfoto van Berging Brouwerij uit Purmerend. Je ziet het logo van de brouwerij tussen de bomen door.

Berging Brouwerij Purmerend

Bij Berging draait alles om het brouwen van geweldig bier. Het is hun missie om bier van goede kwaliteit te produceren, gebrouwen met passie. Ze streven naar een ongecompliceerd karakter dat toch bijzonder is. Berging Brouwerij transformeert 'gewoon' naar 'buitengewoon' en biedt bieren die niet alleen heerlijk zijn, maar ook van uitstekende kwaliteit!

Berging Brouwerij luistert naar de bierliefhebber

Berging Brouwerij laat kwaliteit bovendrijven door een combinatie van ambachtelijk bierbrouwen met een formule-innovatie. Ze staan open voor vernieuwing en luisteren naar de wensen van de bierliefhebbers. Traditionele smaken worden opnieuw uitgevonden en duurzame recepten worden ontwikkeld. Berging heeft een toegewijde passie voor het creëren van hoogwaardige bieren, zowel voor zichzelf als voor anderen.

Bierbrouwerij in Purmerend

Het gebeurt allemaal in hun eigen bierbrouwerij in Purmerend. Hier zetten ze zich in voor ambacht en werken ze samen met anderen om het beste uit bier te halen. Bij Berging Brouwerij gaat het niet alleen om het brouwen van bier, maar ook om het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Met bier als de basis zijn de opties eindeloos!

Berging Brouwerij is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ze verkennen de grenzen van wat er mogelijk is met bier. Door duurzame samenwerkingen met partners, leveranciers en klanten voegen ze voortdurend waarde toe. Dit stelt ze in staat om prachtige producten te maken en op geweldige locaties terecht te komen!

The Beerbox & Berging Brouwerij

Samen met Berging Brouwerij zetten wij ons in om jou te voorzien van het een ambachtelijk gebrouwen speciaalbier met net dat beetje extra. Cheers!

ontdek de bieren van berging brouwerij

Hopbel in amber/oranje kleur als aanwijzing van het smaakprofiel Smooth & amber
Berging - Spicy Saison Berging – B4 Spicy Saison

€ 2.89 € 2.69

Bekijken
Hopbel in amber/oranje kleur als aanwijzing van het smaakprofiel Smooth & amber
Berging - RAW Ale Berging – RAW

€ 3.19

Bekijken