Berghoeve bierbrouwerij. bieren verkrijgbaar bij The Beerbox

Berghoeve Brouwerij

Brouwerij Berghoeve bevindt zich in het prachtige Twentse coulisselandschap in een voormalige familieboerderij aan de historische "Mageler Es". Sinds begin 2010 wordt er door Jurgen en Geralda met al hun passie en kennis gebrouwen van compromisloze bieren van hoge kwaliteit, en juist die ambacht proef je terug in elke slok.

Berghoeve is niet voor niets tot de top 10 van Nederland gerekend volgens Untappd. De bieren van Berghoeve hebben een flinke portie Twentse koppigheid, nuchterheid en kwaliteit in elk glas dat wordt geserveerd. Bovendien zijn de bieren energieneutraal gebrouwen, waardoor ze dus niet alleen geweldig smaken, maar ook nog eens van waarde zijn voor het milieu!

Bij Berghoeve geloven ze dat het leven draait om de glimlach en daarom houden Jurgen en Geralda van experimenteren. Ze werken graag samen met collega's, restaurants en andere ondernemers om nieuwe smaken en avonturen te creëren en nemen iedereen graag mee met hun avontuur in de wereld van speciaalbier.

Of je nu een doorgewinterde bierliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaakervaring, neem dan eens de tijd om langs Berghoeve te gaan en om te proosten met Geralda en Jurgen Bootsveld, de trotse eigenaren van Berghoeve. Ze verwelkomen je graag in de brouwerij voor een gezellige middag of avond vol goed bier en nog beter gezelschap.

Brouwerij Berghoeve proost op de brouwerij
Blond speciaalbier brouwerij berghoeve in de tuin
Barrel aged - vatgerijpte bieren